icon_ontwerp

Tuin ontwerp

Een goede tuin valt of staat bij het ontwerp.

Ons hoveniersbedrijf weet dit als geen ander. Graag gaan wij met u rond de tafel om geheel naar uw voorkeuren en wensen een passend ontwerp te maken. De omgeving, ruimte en lichtval is hierin van cruciaal belang. Onder het kopje 'onze creaties' op deze website kunt enkele voorbeelden van ons werk vinden. Zoekt u een oplossing voor een specifieke situatie, waarvan u op onze website geen voorbeeld kunt vinden? Vraag het ons gerust! Wanneer u via het contactformulier contact met ons opneemt tonen en bespreken graag met u de mogelijkheden voor uw unieke vraag!

icon_aanleg

Tuinaanleg

Bij het aanleggen van een tuin gaat u niet over één nacht ijs.

Logisch. Uw nieuwe droomtuin moet tenslotte geen nachtmerrie worden. Laat u daarom bijstaan door een specialist om uw dromen te verwezenlijken. In onze fotogalerij staan diverse voorbeelden van de talloze mogelijkheden.

 

 

 

 

 

 

icon_bestrating

(Sier)Bestrating

Dit past precies binnen uw straatje.

Een zeer bepalend onderdeel van uw tuin is de (sier)bestrating. Het goed aanleggen hiervan is echter een kunst op zich. Het aanzien van uw tuin valt of staat bij een goed gelegde (sier)bestrating en ook de afwatering is hierbij erg belangrijk. Bestrating kan met talloze soorten tegels, in vele soorten verbanden gelegd worden. Eigenlijk is er voor ieder wel wat wils. Wij adviseren u graag over de verschillende mogelijkheden! Verderop op deze website kunt u in de fotogalerij ter inspiratie verschillende mogelijkheden bewonderen.

icon_onderhoud

Tuinonderhoud

Een mooie tuin aanleggen is één.

Maar hoe houdt u de tuin waar u zo trots op bent daarna mooi? Uiteraard kunt u dit zelf doen, maar vaak verkijken mensen zich op zaken als de benodigde kennis, de noodzaak van het juiste gereedschat en de consequenties van de seizoenen voor uw fraaie tuin. Om over het hebben van genoeg tijd en zin voor de verschillende nodige klussen nog maar te zwijgen. Vermoedt u wellicht tekort te gaan schieten in het onderhoud? Doe dan een beroep op ons! Samen met u maken wij een onderhoudsplan met daarbij een kostenoverzicht, geheel afgestemd op uw unieke situatie. Uiteraard kunt u hierin de frequentie van het onderhoud zelf bepalen. Maandelijks, per kwartaal, of incidenteel? Alles is in overleg mogelijk.